18 Haziran 2012 Pazartesi

Duydum ki!

duydum ki,
dara düşürmüşler serdar'ı...
sıkıştırıp köşeye, boşaltmışlar cebini...
almışlar diplomatik pasaportunu elinden...
demişler ki;
bir daha yapma!
müsekkin alışkanlığından vazgeç!
gitme eskiciye filan...
ya da dönme buralara...

6 yorum:

  1. Sevgili yer6 ilahi beni güldürdün allahda seni güldürsün bu pasaport alma işlerini şu finalini yaptığında tafsilatlı yazacağım çizgilideki tanıdığım en adam gibi adam olan kolibrinin ne kadar haksever olduğunu da yazacağım yakında; 32 kısım tekmili birden yazıyorrrr.
    serdary67

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dostum, duyunca çok canım sıkıldı durumuna..

      buradan ilan da edelim, senin ismin cortlist'te yer almıyordu. o yüzden, ya kindar birileri müsekkin'e yaptığın yorumlara takıldı ve "düşmanımın dostu düşmanımdır," dedi, ya da EsKit'e de destek veren bazı ÇF üye ve yöneticileri gibi senin de oraya dost eli uzatmanı kendilerine sırt çevirdiğine yordular.

      Her halükarda seni ipotek altına almış oldukları zannı ile hareket edip, VİP statüne son vermeyi "akıllıca" bulmuşlar olsa gerek.. bu akıl, o forumu bu kötü günlere getirdi, daha nicelerini görürler böyle giderse..

      ÇF'de VİP olup da EsKit'e yakın durmanın sonuçlarının ne olabileceği konusunda bir ibretlik durum arzediyor getirildiğin yer. belki okuyan olur da adımlarını ölçe biçe atar... kimsenin canı yansın istemeyiz..

      Sil
  2. sevgili yer6 daha önce yazcizgdığın blogdaki bir yazında cizgidiyarındaki aynı nickle çizgiliforuma üye olanları kendin banladığını yazmıştın ben iki forumada serdary67 olarak üye olduğum halde seninle neler paylaşmıştık ayrıca çizgilide 14 ayda da olsa vip olabilmiş ve bundan sonrada paylaşımlar yapmıştım.eskikitaplarıma üye oluşum ve diğer olayları sonra çok detaylı anlatacağım finalde ama burada kolibrinin hakkını vereyim bana cezamı kaldırmayı teklif ettiğinde ben kabul etmedim bu arada niye süperüye olduğumun macerası da çok komik ama şimdi sırası değil sonuçta benim durumumu gören oklitus bile beni arayıp üzgün olduğunu belirtmişti.ama asıl benim kadar katılımcı bir üyenin bu halini gören bazı vip dostlarım mail yolu ile bana ulaşıp artık çizgilide paylaşımı keseceklerini yazdılar 3-4 civarında böyle vip dostum mail attı.kaybeden kim oldu?akılsız başın cezasını kimler çekecek?azzzzzz sonraaaaa derler ya bende diyorum ki fiiinalldeeee çok güzel bir yazı ile bende admin çatlatma nasıl olurmuş göstercem vipcortlatma varda adminçatlatma niye olmasın efendim.
    serdary67

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. malesef ÇF'de bazı kafalar şöyle muhakeme yürütür; "andersen gibi binlercesi gelir daha," denir ve ölen öldü kalan sağlar bizimdir diye yola devam edilir. malesef yukarıdaki cümlede andersen ismi tek değişkendir... senin ismini koyup, cümleyi öyle düzenlemişler demek ki.. garip olan bir timsahın gözyaşı dökmüş olması..

      tamam dostum, ister finalde yorum olarak yaz, ister metnini bana gönder, buraya konu olarak açayım, gönlün nasıl ister, hangisi sana uygun gelirse..

      Sil
  3. Bu vip cortlatanlarla Pluton'un gezegenlik unvanını alanlar aynı kişiler bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güneşi balçıkla sıvamaya çalışmaları da normal bu durumda... :)

      Sil