22 Ocak 2013 Salı

Yanık Tedavi Ünitesi

"Ateşten Gömlek : Eskikitaplarım" başlığımız 220 yoruma ulaştı. Şişkin hali izlemeyi zorlaştırıyor sanırım.

Buradan devam ederseniz sevinirim.

______________________________________

Adsız arkadaşımız,  bir önceki başlıkta görüntülenmeyen yorumlar konusunda bir açıklama yapmış, göremeyenler için iletiyorum...

bu arada siz de sayfanın em altında bulunan "daha fazlasını yükle" butonuna tıklarsanız son mesajlara ulaşabilirsiniz.
______________________________________


DİKKAT! 
BU BAŞLIK ALTINDA YER ALAN YORUMLARIN BAZILARI YAŞANMASI OLASI HUKUKİ  GELİŞMELER HALİNDE KULLANILMAK İÇİN SAYFADA TUTULMAKTA,
BLOGUMUZA YAPILAN KIŞKIRTICI SALDIRININ KANITLARINI OLUŞTURMAKTADIRLAR.

172 yorum:

  1. Syn MrYer6 büyüğüm, bir önceki başlıktaki yorumların 200 üncüden sonrasını okuyamadık, okunamayan mesajları buraya almanız mümkünmüdür.

    YanıtlaSil
  2. bu arada siz de sayfanın em altında bulunan "daha fazlasını yükle" butonuna tıklarsanız son mesajlara ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Syn MrYer6 büyüğüm, dediğiniz butona tıkladım lakin değişen bir şey olmadı ekranımda son olarak Adsız22 Ocak 2013 10:46 kod numaralı mesajı görüyorum. Yardımcı olursanız minnettar olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Daha fazlasını göster"e tıklandığında 17:53'e kadar yazılmış tüm mesajlar görüntüleniyor. Belki internet gezgininizin tampon belleğinden kaynaklanıyordur yeni yazılanları göremeyişiniz.. Belki browseri veya makineyi kapatıp açmak derman olabilir sorununuza.

      Sil
  4. *Aramis*22 Ocak 2013 17:38

    "Kuruluşu şaibeli ise bile şaibenin içinde yer almayan (dahası şaibe konusunda burda isimsiz kişilerin iddiaları var kimse kendisi olarak yazmıyor hiç mi cesaret sahibi erdem sahibi yok herkes mi korkak. birkaç kişi harici herkes adsız!) ben ve benim gibi kullanıcıların suçu nedir. çizgi diyarı ve eski kitaplarımdan bahsedilmiş onların kullanıcılarıda mı zan altında sayın mryer6? temize çıkmak için forumların anavatanı çizgili forumda mı aktif olmak gerek? aslında çizgili forumda bir noktada şaibeli o zaman başka bir forum çıkıntısı olarak kurulmuş! eğer üye ve aktif olduğumuz mekanlarla yargılanıyorsal yazık oluyor demektir. sizde çizgili forum üyesi imişsiniz ve hatta oldukçada etkin ve yetkinmişsiniz zamanında. kendinizi bu işe gereksiz yere bulaştırılmış benim gibi insanların yerine koyunuz. eskikitaplarımdan haber taşıyan şahıs hedef saptırmaktan başka bir şey yapmıyor. birde merak ettiğim şu var. blogu çok ayrıntılı takip etmiyorum ama hep meselenin etrafında dans ediliyorda bir türlü meseleye gelinemiyor. tüm gerçeği tüm çıplaklığı ile kim nerede ne yapmış olarak açıklamayı düşünmüyor musunuz. mesele yuvarlandıkça kar tanesi kar topundan güllesine döndü. yuvarlandıkça topluca altta kalma olasılığı var. aksini ispatlayabilen olamaz zaten:) neysem o'yum. yalan dolan çamur atma foklama..kalemi ve kelamı bundan ötesine işlemeyen bi takım insanların uğrak yeri olmaya başlamış blog. daldan dala uçulup konu dağıtılıp hedef saptırılıyor. siz bayım çok akıllı olup meselenin aslını süzgeçten geçirip net görebiliyorsunuz belki ama ben göremiyorum. önce adsızların adları ile işe başlayalım mesela. sonrada bizi meseleye meze yapanların karakterinde yozlaşma ile devam edebiliriz. çizgili forum avanesini sayenizde tanıdım selamlaştığım bile yoktu. eskikitaplarımada sayenizde ulaştım siz yazmasanız çizgili ahalisi nerede bilemezdim. olaydaki dahlinizde ilgi çekici aslında:) saygılar."
    _______________________________

    Blogda netleştirmemi istediğiniz konuların açık anlatımları var. Kesin yargı koymamak, belgeleriyle sunulan olay gelişiminden herkesin kendi yargısını çıkarmasını sağlamak için tercih ettiğim bir yol bu.

    Keşke Eskikitaplarım'a ulaşmadan önce vipcortist'te kuruluşuyla ilgili yazılanları okuyup bir değerlendirme yaptıktan sonra kapılarını çalsaymışsınız... Belki de yapmışsınızdır o değerlendirmeyi. Burada şaibeli kuruluşu açıkça anlatılmışken ve tartışmaların merkezindeki bir kaç noktadan biriyken, Eskit'in varlığnı da bu blog aracılığıyla öğrenmiş olmanızı da hesaba katınca, "benim günahım ne" gibi bir yakınma çok anlamlı gelmiyor bana, kusura bakmayın lütfen. Burada "şaibeli" olarak gösterilen bir oluşum üzerine tartışmalar sürerken o şaibeli oluşumda yer almayı seçmiş birisinin kazara da olsa bir pay alması, soruşturulması doğal. O soruşturmadan alnınızın akıyla çıkıyor olmak sizin için sorun teşkil eden unsuru yok eder.

    Şunu yapabilirdiniz, hakkınızdı; yaptınız. İsminiz üzerinde geçen söyleşinin yanlışlığını beyan ettiniz burada. Olduğu gibi yayınlandı. Bir tür kaynağından çıkıp kaynağına dönme vakası yaşandı yani.

    Öte yandan Aramis isminin kıymeti şu an için Atos, Portas ve Dartanyan kadar herkes için. Eğer gerçekte kim olduğunuz biz tarafından bilinseydi bir farkı olabilirdi ama. Bu bilinmediğine göre dert etmeyin der, naçizane bir dahaki sefere binanın zemin etüdünü yapmadan yuva seçiminizi gerçekleştirmeyin, diye de eklerim. En azından gereksiz gerilimler yaşamazdınız. Hoş benim durumum da sizden farklı değildir ama zaten bu blog tam da bunu anlatıyor. Deneyimleyerek öğrenmeyi tercih edince bir bedeli oluyor.

    Yine de üzgünüm bunları yaşamak durumunda kaldığınız için..

    YanıtlaSil
  5. ilginç... senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. İnsanlar istedikleri foruma kayıt yaparlar bunun için senden icazet mi alacaklar. Yani senin gözünde eskite kayıt olanlar hep suçlu şaibeli oldukları için. Aferin sana, maksadını bu kadar belli etmeni takdir ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şifrettin-i Şero'su bize küfretmiş, sizin için ne gam. Şeronun arkasında tren gibi dizilmiş bir Eskit yönetimi varmış, sizin derdiniz mi? Bu yönetim zaten bu günlerin oluşmasında temel etken olan ayak oyunlarını çizgiliforum'da sergileyip bağı bahçeyi tarumar etmiş, üzüm sanayini attığı adımlarla iflasa sürüklemiş ne önemi var ki, değil mi?

      Bu bağcı dayağı hak ediyorsa dert üzüm yemek olmuş olmamış fark etmez, aynı kafada giderse yer o dayağı! Ha, bağcıyı koruyayım diye sopaya davrananlar da hiç kusura bakmasınlar bir iki darbe alırlar sırtlarına. Durduğunuz saftır ne kadar hırpalanacağınızı belirleyen.

      Üzüm yemek için onurunu yerlere serenler sıra dayağa gelince pek bi mazlum hale bürünüyorlar, nedense.. Kendilerine empati yapılmasını istemeden önce bu beceriyi ilk elden sergileyebilmeleri umuduyla, saygılarımla... :)

      Sil
    2. tamam bu yönetim o forumu dağıtmış anladığım kadarıyla. iyi de senin derdin ne? o forumun kurucusu muydun sen? Sanamı bu komplo yapılmış.İntikam içinmi kurdun bu blogu. ne yani olay ne?

      Sil
    3. Sizi blogun ilk sayfasına yönlendirmem gerek. Sanırım bir savaş ve barış miktarındaki sayfa adedi gözünüzü korkutmuştur. Aynı şeyleri size tekrar yazmamı beklemiyorsunuz umarım? Komplo ve intikam konularındaki yanıtları da bulacaksınız, merak etmeyin.

      Sil
  6. Ne gadder ilginç Aramis Efendi, ÇFda hiç bulunmamış ama VİPCORTİSTi yakından takip ediyormuş o denli takip ediyormuş ki EK yıda buradan öğrenmiş. Konuların hem içinde hem de dışında imiş. Emme blogu da çok yakından takip etmiyor imiş. Biz yorumcuların adsız yorum yapmasına bozuluyor imiş emme kendisi sahte nick arkasından, fake hesaplar ile cin olmadan adam çarpmaya çalışıyormuş. Çalışıyormuş emme bu çabası orta anadolu avarelinin çakma sherlock olmasından öteye gidemiyormuş. İlkelerin insanı Aramis Efendi bu blogu WT-ÇF kökeninden gelen forumcular takip ederler sen bu gruplardan birinde yer almadığına göre bayram değil seyran değil VİPCORTİST niye öptün.

    Elvanım sıkılmadın mı ayak oyunlarından. Gel yorma kendini... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zeka seviyenden endişeliyim vatandaş. çizgili forumu aratırsanız o dönemde ilk başlıklarda vipcortist çıktığını görürsünüz. ama fok at izi kalsın mantalitesi ile yaşadığınız için ötesini akletmeniz imkansız:) gülüyorum bu kafayla sizler daha çok foklarsınız pek çok kimseyi. ben adımla yazmaya cesaret edebiliyorum çoğunuzun aksine. ve efendi değil hanımefendiyim. burada herkes öküz buzağı ikilisini aşmış buzağıyı artık olmadık yerde arıyor. birgün aynaya bakıp kendinizide zan altında tutmanızdan ve fake hesap olduğunuzu düşünmenizden korkarım. vipcortisti bulmayı çizgili foruma eskikitaplarımı vipcortiste borçluyum. dahası foruma üye olduktan sonra blogu ayrıntılı incelemişsem ne olacak. çamur at izi kalsın:) iddia edilen işleri ben yapmadım forum parçalamadım cesurca adımla yazdım. adsızlar ardına saklanan forum içlerinden haber taşıyan bunu marifet sayan hariçten gazel okuyan isimsiz yazıp küfretmeyi kendine paye sanan kişilere soruyorum. kim ya da ne olduğunuz bilindiğinde kaybınız çok mu olacak? benim kaybım sadece forumu bırakmak olur. internetti insan profilini gördükçe değil forumlara üye olmak mail sahibi olmaya bile korkar olabilirim sayenizde:) Sahte nick fake hesap nasıl olur bilmem. bir nickim var o da habire fokladığınız aramis. sayın mryer6 hamili kart yakınlarınızı aklayıp tanımadıklarınızı sıvamaya sizde başlamışsınız. yazık ki blogu her takip edişimde (ki bu 2 haftada 1 oluyordu bazen haftada 1..)yaşadığınız süreç konusunda üzülmüş ve kimsenin bunu haketmediğini düşünmüşümdür.sizde içinde bulunduğunuz oluşumda bilerek ya da bilmeyerek hata yapmış birisiniz. ben kimliğimi ayan ederdim ama dediğim gibi ne yazık ki koyun postunda çakalların sözlerine kulak veriyorsunuz. it ürür kervan yürür. burası içinde eski kitaplarım içinde çizgili ya da çizgi diyarı içinde... ortalığı bulandırmak yerine her forum yoluna devam etsin edebildiği kadar. bu güç savaşı bu itiş kakış ne kadar anlamsız ise yalan yanlış yazanlar egolarını iftirayla şişirenler içinde gidişat o kadar korkunç.
      haklısın yormayayım kendimi:) bu memlekette göz göre göre masumlar infaz edilir. grup psikolojisi baskındır taşlayın aramisi:)

      Sil
    2. Aramis hanım, bugün burada yaşananları gördüyseniz olayı da çözmüşsünüz demektir. Bana söz düşmez artık, siz de zaten "değil forumlara üye olmak mail sahibi olmaya bile korkar olabilirim sayenizde" diyerek uyanışın şafağında olduğunuzu gösteriyorsunuz.

      Bir de şu başlık altında yaşananları bir hanım olarak değerlendiren yorum alabilirsem sevineceğim sizden?

      Aydınlık günler dilerim, yalandan dolandan uzak.

      Sil
    3. bir hanım yorumu mu istiyorsunuz sayın yer6:) o zaman buyrun yazayım. sanal kimliğim aramis ile burada varım işte buyrun rumuzumla yazıyorum. bu adsızlar kimdir bilmek herkesin hakkı bence. ağzı bozuk adsız küfürbaz şahısların bay olduğunu düşünerek genellemeye gidersem (affınıza sığınarak) çok da böbürlendikleri cesaretten yoksun olduklarını söyleyebilirim. içlerinde ekşi sözlük yazarları var mı merak ettim. ona buna saldırıp gün sonunda stres atıyor olmalılar. bir sorun olay tartışılır ama adabınca. üslup ve karalama konusunda bile bir ölçü vardır. küfür edip karşısındaki aşağıladığını sanan dinlemeden konuşan insanlar kendileri kaybederler. son kez yazıyorum. ben olmasam bir başkası konu olacak nasılsa blogunuz işleyecektir:) kadınlarından çok erkeklerinin dedikoduyu sevdiği bir milletiz. bir okey ve çay eksik ortamda:) tekrar ediyorum yaşanan olaylar ne olursa olsun tartışmanın ve kavganın bile bir üslubu adabı vardır. hepimiz hata yapar önyargılarımızın kurbanı olabiliriz. ama hatada ısrar ve karşıdakini karalamada inat cehalet göstergesidir. diploma cehaleti alır eşşeklik baki kalır unutmayalım... ben buyum ben şuyum diyecekler çıkacaktır önce insan olabiliyorsak amenna... hoşçakalınız. kurtlar sofrasına düşecek başka kişilere sabır diliyorum:)

      Sil
    4. gülücüğünüz manidar. :)
      demek yaşananlar üzerinizde hiç bir etki bırakmadı? camiada tetikçi görevini üstlenmiş bir güruh mahlukatın düzenlediği akına hak verir gibi bir haliniz var. öyleyse isminizin bir şekilde burada geçmiş olmasından duyduğunuz rahatsızlık derin. görmezden gelmenizi sağlama almış bu derinlik. empati filan da bekleyemeyiz o zaman. siz iki gün önce edindiğiniz aramis isminden burada sitayişle söz edilmedi diye benim kimliğimi, adresimi, telefonumu, bilen insanların hakaretlerine ve tehditlerine cevaz verebiliyorsunuz. hakettiğimi düşünüyor musunuz gerçekten? yoksa isminiz geçtiği için kızgın mısınız sadece? o zaman anlamanız gerek, eğer bu insanlara öfkeli olduğum için blogun bu şekilde işlemesine izin verdiğimi düşünüyorsanız, kendinize çıkardığınız haklılık payının bir kısmına talibim. yine anlamanız gerek ki, öfke duymam için geçerli bir sürü neden yaratmış olabilirler bu insancıklar çizgiliforum geçmişinde de, bugün burada sergiledikleri katmerli iğrençliğin öncüllerini sunarak. ama öfkeli değilim. sadece utanıyorum dostum deme gafleti yaşadığım için bazı insanlara... lakin utanç bana ait değildir, onlar beceremiyor diye sahip çıkıyorum sadece! bu gün bir kısmını size devrettim. uğurlar ola...

      Sil
  7. Ohh ne ala memleket Mr bilmem ne ve çetesi yine kurmuş engizisyonu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Engizisyon? Yanlış gelmişsiniz, "hüküm vermeyin" diyen bir engizisyon olmaz. Anlayalım istiyoruz biz, bu da bilime yakışır. Bilim önce savları üretir, sonra geçersiz olanları eler düşünen beyinler. Burada yapılan şey de aynen o tür bir nesnel yaklaşımdır. Sav hoşuna gidiyormuş gitmiyormuş ilgilenmez nesnel insan, ne kadarının doğru ne kadarının yanlış olduğunu tartmaktır derdi. Tüm bu tartı işlemleri sonucunda eninde sonunda hem kendi aydınlanır, hem de karanlıkta kalanları.. O nedenle engizisyon tanımınızı bir daha gözden geçirin derim, tabi dogmalarla yol alan biri değilseniz..

      Sil
    2. Allah seni bildiği gibi yapsın :) şu getirdiğin bilimsel yaklaşım kopardı beni. dedikodu yapıyoz demiyorda bilimsel savları eliyormuş hemde nesnel bakış açısıyla :)

      Sil
  8. ÇF ve EK ahalisi
    Aramis nickini kullanan şahıs: Oklitus
    Mis Mis nickini kullanan şahıs: Heidi

    Gözünüzün içine baka baka, sizleri aptal yerine koyuyorlar. Sizlerin ÇF den hain damgası vurularak atılmanızın sebebi bunlardır.

    Aksini ispatlamakta mümkündür:

    WT ve ÇF'nin emektar üyelerinden seçilecek 3 EK üyesi istiyoruz. EK yönetiminde yer almayan ve ÇF den Oklitus ile Heidi'yi daha önceden tanıyan bu üç soruşturmacı Aramis ve Mismis ile telefon görüşmesi ve hatta yüzyüze görüşme yapsınlar.

    Çıkan sonuca göre Aramis ve Mismis - Oklitus ile Heidi değilse, gerçek kimliklerimizi açıklayıp özür dilemeye ve af dilemeye hazırız.

    Hodri Meydan....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. varım:) gerçek kimliklerinizle burada özür dileyecekseniz sayın adsız(kendi adıma varım:))

      Sil
  9. Enginel-Anerkad-Serdary67-Kütüphaneci-Hones-SpiderH-Hunkaan-Akhenat-DehaMuhtar-Cenege-Medvuyskha-Erdemli-Vakayınuvis bu iş için uygun isimlerdir. Bu isimlerin dürüstlüğüne, namusuna inanmayacak bir üyenin varlığını düşünemiyorum. Haydi, ispatlayın Oklitus ve Heidi olmadığınızı.

    YanıtlaSil
  10. bırak şimdi kafandan soruşturma açmaya. ortaya attığın bu iddiayı kanıtla. Heidi ve oklitustan nasıl bir kazık yedin nasıl bir ağrın var onu anlat?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elvanım, yemiyor değil mi... Hadi, ispatla Aramis olmadığını da görelim...

      Sil
    2. Elvanım yemiyor değilmi.. Hadi ispatla Mr neyer6nın sahte fake olmadığını da görelim

      Sil
  11. Bu saydığınız isimlerin Eskit kadrosu sizin için olumsuz şeyler söylüyorlar. Neden sizin parayonazı desteklemek için hareket etsinler.. Gelin bu bahsettiğiniz kişilerden heyet kurup şu adsız yazışan kişilerin kimliğini ortaya çıkaralım İddia o ki Mryer6 ve 2 arkadaşı yazıyorlarmış bütün bu iletileri?
    hodri meydan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu isimlerin hakemliğini kabul ediyoruz. Hakemler işi tetkik etsinler ve açıklasınlar: Aramis ve Mis Mis'in Oklitus ve Heidi ile uzaktan yakından alakası yoktur. Gerçek isimlerimiz ile istediğiniz yerde özür dilemeye hazırız.

      Kendinize güveniniz varsa, bir taşla iki kuş vuracaksınız, hem Aramis ve Mis Mis aklanacak hem de bizlerin kim olduğunu öğreneceksiniz.

      Kaybedecek bir şeyiniz yoksa neden ayak diriyorsunuz. Korktuğunuz bir şeyler mi var, zaman kazanma derdindemisiniz...

      Hodri Meydan.

      Sil
    2. Oklitus mu acaba :)22 Ocak 2013 20:42

      Hadi bee goççuum kim tutar seni sanal kimlik sahibi gösterdin yiğitliğini

      Sil
    3. Oklitus, Heidi, Mr.Yer6, her kim olursa olsun ve niki ne olursa olsun umurumuzda değil, art niyet gütmeyip derdi sadece okuyup okutmak olan herkesi bekleriz foruma. Kimseye gıcığımız yok çok şükür. Biz insanların nikine değil yaptıklarına bakıyoruz. O yüzden de bu gereksiz konuyu lütfen artık kapatalım.

      Sil
    4. Adsız22 Ocak 2013 20:25

      Aramis ve Mismis'in kim oldukları önemli değil.. Ne yaptıkları önemli. Doğrusu Mismis'de ben de bir Heidi yansıması görüyorum. İlla o demek değil elbette, ama konuları ele alış biçimi, sorunların üzerine gidişindeki incelikten yoksun tutum aynen Mismis'te de var. Kötü insan mıdır, hayır, nasıl söyleyebiliriz ki bunu? Ama yaptığının kötülüğünü nasılsa sanal alemdir diyerek gözardı etme eğiliminde olduğunu düşünebiliriz. İşin ucu gerçek kişiliklere uzanmadığı sürece bir parça haklılık payı da vardır.

      Yani ne bu insanların oklitus-heidi ikilisi olduklarını kanıtlamaya ihtiyaç var ne de sorgu yargıçlığına kalkışamaya. Ortada olan şey tartışmaya yer bırakmıyor, onların oynadıkları rölü oynuyor Mismis. Kusura bakmasın ama onun yanına Spiderh'i de eklemek zorundayım. Aramis de "ben benim" dedi zaten. Sammiyetine inanalım ve fazla incitmeyelim kimseyi. Umalım burada yürütülen konuşmalar üzerinden nasıl algılandıklarına dair veri elde etsinler ve nerede yanlış -veya doğru- yaptıklarını değerlendirsin insanlar... Gerisi boşa çaba olur.

      İsimleri gündeme geldi, tartışıldı, insanlar algılarını ortaya koydular... Sözkonusu mahlasların arkasındaki kişiler aynı şekilde davranmaya devam eder ve burada ileri sürülen fikirlerin ortaya koyduğu algıyı önemsemediklerini gösterirlerse, kendileri bilir. En azından "benim günahım ne" gibi bir savunma argümanları kalmamış olacaktır artık.

      Üstelik, hakem kurulunun önüne çıkartılan kişilerin o ana kadar mismis veya aramis olduklarını kim garanti edecek ki. IP numaraları mı? IP numaralarını kim verecek? 25T, ya da forumda bu numaralara erişme yetkisi olanlar. Güvenebilir misiniz?

      Biz eylemlere bakmaya devam edelim, birbirimizi de kırmayalım.

      Mismis isminde bir antikahramana daha ihtiyacı olduğunu sanmıyorum camianın.

      Sil
    5. Bu blogun temel işleyişi: Adsızlardan çamur at. sonra yüce mryer6 gelip o muhteşem yorumlarını yapsın. Mismiste Heidiyi gördüğünü düşünüp bu odur yakıştırması yapmaya ne senin ne de fake adreslerinin ihtiyacı vardır. Mismisin yaklaşım tarzı çizgilide Timurkaana benzetenlerde var ne olacak şimdi ÇF eskitimi ele geçirmeye çalışıyor? Kimin ne olduğu yada ne yapmak istediği seni ve fake adreslerini ilgilendirmez. Siz herşeye çamur atmak için programlanmışsınız. " işaretlerinden bu şero dediniz aramis mismis aynı dediniz yetinmediniz engin77nin sahafçının 25 t nin fake adresleri dediniz oda kesmedi oklitus yaptınız heidi yaptınız. Söyler misin yüce Mesih hanginiz yalan söylüyorsunuz? sen mi hempalarınmı

      Ancak senide tebrik ederim işi iyi kıvırıyorsun Adsızlardan çamur atıp sonrada bir mesih gibi ortaya çıkıp herkesi iyiliğe çağırıyorsun :) Tiyatro oynanıyor, seyretmeye devam..

      Sil
    6. MRYER6 evliyaullah soyundan gelen alim bir kişliktir. her gece cinlerle meşveret eder cinler ona söyler forumlarda kim kimdir. Hazrete dün yine görünmüşler. "Hazret hazret aklında bulunsun. mismis aslında peterle birlikte alplerde yaşayan haydidir demişler. Hazrette "Haydiiii" demiş. ve bugün o gaipten gelen bilgiyi biz inananlarıyla paylaşıyor. Haydddiiii, mismis inananlar. bu kesin sizde inanın

      Sil
    7. Ya yok hocam bu din iman işi değil aşk meşk işi bu mr6yer Çizgilideyken Heidiye aşıkmış ona sürekli mail atıyormuş, adresine pdf gönderiyormuş. Birgün aşkını itiraf etmiş bizimkine. Ama hanımefendi bizim mryer6ya haydiiiiiiiiiiiiiii demiş. Bu da işi intikama dökmüş. o gün bugündür bizim mr hangi forumda bir hatun nicki görse bu haydidir deyip sahte fakelerine haydiiiiiiii der saldırırmış:)

      Sil
    8. O da değil olayın aslı şu:hazret çizgilide dolaşırken Haydinin profiline bakmış ona burnuna mis gibi koku gelmiş.. (Valla gelmiş ya o bizim gibi sıradan inanan değil) derin bir nefes çekip miss miss demiş. Aklına yerleşmiş. Şimdi Heidi lafını duyunca beyin otomatik missss misss diyomuş. ordan heidi oldu sana mismis. Çok keskin burnu var ya helal beee

      Sil
    9. Adsız 22 Ocak 2013 21:26,

      "Ancak senide tebrik ederim işi iyi kıvırıyorsun Adsızlardan çamur atıp sonrada bir mesih gibi ortaya çıkıp herkesi iyiliğe çağırıyorsun :) Tiyatro oynanıyor, seyretmeye devam.."

      seyir keyfinizi bölememişim avenenizin küfürlerini savuştururken. mesih benzetmeniz, karşıtı şeytan'ı çağrıştırdı bende. bugün gördük ki, benim mesihlikle uzaktan yakından alakam yok ama şeytanlar cirit attı mekanda. Size çıkışı göstereyim...

      Sil
    10. Adsız22 Ocak 2013 21:43

      "MRYER6 evliyaullah soyundan gelen alim bir kişliktir. her gece cinlerle meşveret eder cinler ona söyler forumlarda kim kimdir. Hazrete dün yine görünmüşler. "Hazret hazret aklında bulunsun. mismis aslında peterle birlikte alplerde yaşayan haydidir demişler. Hazrette "Haydiiii" demiş. ve bugün o gaipten gelen bilgiyi biz inananlarıyla paylaşıyor. Haydddiiii, mismis inananlar. bu kesin sizde inanın"

      al işte yetişemediğim bir saçmalama erbabı daha..
      afdersiniz, ismimi nereden biliyor, kedimden nasıl haberdar bugünkü akıncı yorumcular? sizin terminolojinize başvurup açıklarsak cinler haber uçurmuş olmalı, ha ne dersiniz? O cinleri daha önce gördük, bu gün teşhis edildiler tekrar. Musallat olma deyiminin karşılığı yaşandı blogda..

      Sil
    11. Adsız 22 Ocak 2013 21:55

      "Ya yok hocam bu din iman işi değil aşk meşk işi bu mr6yer Çizgilideyken Heidiye aşıkmış ona sürekli mail atıyormuş, adresine pdf gönderiyormuş. Birgün aşkını itiraf etmiş bizimkine. Ama hanımefendi bizim mryer6ya haydiiiiiiiiiiiiiii demiş. Bu da işi intikama dökmüş. o gün bugündür bizim mr hangi forumda bir hatun nicki görse bu haydidir deyip sahte fakelerine haydiiiiiiii der saldırırmış:)"

      Densiz! Fantezilerini kendine sakla...

      Sil
    12. Adsız 22 Ocak 2013 22:15

      "O da değil olayın aslı şu:hazret çizgilide dolaşırken Haydinin profiline bakmış ona burnuna mis gibi koku gelmiş.. (Valla gelmiş ya o bizim gibi sıradan inanan değil) derin bir nefes çekip miss miss demiş. Aklına yerleşmiş. Şimdi Heidi lafını duyunca beyin otomatik missss misss diyomuş. ordan heidi oldu sana mismis. Çok keskin burnu var ya helal beee"

      Gidi! Sen de fantezilerini kendine sakla. İstersen akradaşın görünümündeki "kendine" de saklayabilirsin!

      Daha iyisi saklanacak bir yer bulun ikiniz de. Elbette burada esip gürleyen diğerleri de...

      Toleransım bitmiştir, gereken nesye onu yapacağmı, işin ucu nereye kadar giderse gideceğimi beyan ediyorum. Bopçanıyı hazırlayın, nezarethanede ihtiyacınız olacak!

      Sil
  12. Önce sizin isim ve ünvanlarınızı görelim. Kimsiniz nesiniz Mryer6nın sahte fakeleri olmadığınızı kanıtlayın.Sizin söyledikleriniz ciddiye bile alınmıyor korkup saklandığınız için Mryer6 kadar damı cesaretiniz yok. Tabi sahte olduğunuzdan yazamıyorsunuz. Eskit aramis ve mismisin kimliklerini açıklamaktan gurur duyar. Evet sahte fakeler Adsız adı altında saldırmaktan bıkmadınız mı? Tabiki gerçekten varsanız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sahte fake? billur gibi ifade etmişsiniz. Samimiyetime güvenin, güvenmezseniz oklitus veya heidi'ye sorabilirsiniz, benim benden başka kimsem yok vipcortist'te... Valla. :) Üstelik bunca yazılan şeye nasıl yetiştiğimi düşünüyor ki insanlar. Süpermen olsam yazma hızının yarattığı ısıdan önümdeki klavyenin erimesi lazım.

      Ah umarsızlar! "Sıcak" nasılda terletip saçmalatıyor bu insanları..

      Sil
    2. 20 dakikadır ortada yoksun okadar yazılana cevap veren çıkmadı nasıl olduysa şimdi cevaplar verildi. Hadi kardeşim şu cengaver fakelerini açıklada bizde sende rahatla. sen bukadar cesursunda onlar neden bu kadar tırsak?

      Sil
    3. Değerli adsız, sizi de gözden kaçırmışım. Bi arkadaşın tavsiyesine uyup mekana saldığınız gaz bombalarının etkisini azaltmak için pencere açıp balkona çıkmıştım. ama siz çoktan batırmışsınız ortalığı, temizleriz, dillerinizden yaptığımız paspasla...

      Sil
  13. Elvanım, Hodri Meydan dedik... Bu işin şuyuu vukuundan beterdir. Sen istediğin kadar gargaraya getir. Anlaması gerekenler anlıyorlar çevirdiğiniz dolapları.


    ...HODRİ MEYDAN...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abla dolap molap yok be!! ekmek çarpsın :)

      Sil
  14. Tabi tabi sahte isimsiz resimsiz hesaplardan ÇFye e Eskite çamur atacaksın sonrada oturup gel keyfim gel seyredeceksin. Ne ala memleket. Azıcık inandırıcı olun bari. İsim yok cisim yok öneriyi kabul ediyormuş(lar). bak bak birde çoğul takısı kullanıyor sanırsın arkasında ordu var.

    YanıtlaSil
  15. Sevgili forumunda kendilerini süper kahraman sana bazı kişiler birbirlerini yiyorlardı. Çizgiliye hayatını adamıştın ama kovuldu. Terkedilen âşıkların bazılarında olduğu gibi sevgin nefrete döndü Galactus olmaya karar verdi, ola ola trol olabildi.
    Vipcortist: Dünyanın ilk forum trolleme bloğu. Yeraltı İnternet Mahirle karşılaştırılsan yeridir. O da ilkti internette çığır açtı blogların atasıdır kendisi.
    İşi doğrusu kimse andersenin hesabına girmedi, imzasını değiştirmedi. Üç beş paylaşım yapıp biraz övgü alınca kendini sağlama aldığını düşündü imzasını çaktı. Kendisi çizgidiyarında git sor ona istersen.
    ÇF için trolleme operasyonu iyiydi. Birbirlerini yiyenler, arkalarından daltonluk hırsızlık, paragözlülük bırakmayanlar vardı. Kardeş kardeşini yiyordu. Vip olmayanlar da gösterip verilmemesini sevmiyorlardı. Onlar da ağızlarına geleni söyledi. Herkes ağzına geleni söyledi, hesaplaşıldı. Sonra herkes yoluna gitti. Düşman kardeşler evlerinde yeniden muhabbete başladı. Vipcore hoş bir anıydı bazı kişiler için, bazı kişiler içinse iftira ve dedikodunun odağı…
    ÇF yeniden açıldığında anlık psikoloji ile bazı konularda başta ödün verdi, ama kendilerine güvenleri geldi. Gördüğün gibi ÇF’de her şey aynı tas aynı hamam devam ediyor. ÇD çizgisini bozmadı bak 4 paylaşımcı üye banlandı ama her şey yolunda.
    Eski kitaplarım biraz daha farklı orada zaten problem yok. Problemler dışarıdan kaçak yollardan foruma sokuluyor. Forumun üyeleri kitap okumayı seven arada sevdikleri kitapları paylaşmak isteyen kişiler.
    Gemiyi terk eden fareler olayına gelecek olursak. Tamam, kızıldı edildi, sonuçta güvenilen sorumluluk veren kişilerdi sorumluluklarını kötüye kullandılar. Abi ben tırstım benim üyeliğimi silin deseler silinmeyecek miydi?
    Konu sen ve eskit olunca, görünüşe göre bloğunda da yer verdiğin bir konuda hesaplaşmak istiyorsun. E tamam 25temmuz’un yeri adresi epostası belli senin bilgisayarında printscreeen olarak vardır ilgili bilgiler. Zaten eskit vip üyenin birinin şifresiyle girmiş 260 yayınevi hakkındaki yazışmaları almış, yazışmaları okumuşsun. Yaz destanlarını epostayla ya da git görüş cevaplamaya, görüşmeye tenezzül ederse
    Ben sadece gözlemciyim sözünün ardına sığınma. Blog çapında yöneticisin istediğin mesajı siler istediğin mesajı korursun sorumsuz sorumluluk diye bir şey yok.
    Yok şu şuymuş yok bu buymuş falan filan. Eskit yeni bir forum üyelerinin çoğu yeni. Öyle entrika teorilerine gerek yok birbirlerini tanımıyorlar bile.
    İşi vendettaya getirip forumun diğer üyeleri hakkında uydur kaydır özgeçmişler, hakaretler, dedikodulara yer vermenin dışında bu imalı yazılarınla desteklemelerin de ayrı bir konu.
    ÇF yazışmalarında dahi bu kadar ateşli değildin kendini çok kaptırdın bu işe.
    Yeterince eğlendik, işler küfre kaydı işin tadı kaçtı.
    Biraz kalk bilgisayarın başından yeni ufuklara yelken aç, göreceksin yeryüzünde hayat sandığından daha güzel 

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gözlemci olmam değil ki, sizlerin gözlemci olabilmeniz önemli. O yüzdendir yorumların %99.9'unu olduğu gibi bırakmam. Adsızlar yani "insanlar" ben ve "onlar", olanlar ve "bitenler" hakkında ne düşünüyor görülsün. Rahatsızlık duymanız için bir neden yok, gerçekte ne olduğunuzun anlaşılmasından endişe etmiyorsanız. Eğer bu endişe yok da sadece rahatsızlık varsa içinizde, kabul, rahatsızsınızdır, uzatmanın alemi yok. Tıklamayıverirsiniz Vipcortist adresini. Zorlayan mı var merak ettim? :)

      Sanırım bütünün görülmeye başlaması bazı bünyelerde hassasiyet yaratıyor. Normaldir. Duyarlı olmayı öğrenirler belki başgösteren bu hasssasiyet aracılığıyla. Ama onlar, her daim kolay yolu seçerler, saldırırlar, küfrederler, sizin metninizde olduğu gibi aşağılama yollarına başvururlar, bazıları mazlum numarası yaparlar, benim günahım ne diye çıkan olur; haklıdırlar. Olsun...

      Ne fark eder canı yananlardan biri siz değilseniz. İşte size seyir keyfi... Belki de o yüzden eliniz gidiyor ya vipcortist adresine. Kusura bakmayın bu mazoşizm.

      Rica ediyorum benim bilgisayar başında ne kadar zaman geçirdiğimi dert etmeyin, ihtiyacım olan her işe vakit ayırabiliyorum. Planlama meselesi.. :)

      Sil
    2. Ya bu adama bayılıyorum diğer fake adresleri gibi değil candan içten babacan güzel adam. Biraz dedikouyu seviyor ama olsun okadar kusur kadı kızında da olur, canımsın ya:)

      Sil
    3. Bu arkadaşı(mr006) kadınlar klübüne üye yapmak lazım orada da aynen böyle dedikodu var. Enazından onlar ağdadan doğumdan bakımdan vs dende bahsediyorlar. Bizim Mr006da bakarsın kültürlenir. olmamı

      Sil
    4. Değilim elbette :)
      Ama işi pişkinliğe nasıl vuracağını merak ettim, öğrenmiş oldum :)
      Bütün gün bilgisayar başında oturup boş yazıların içerdiği kelimelerden imalar imgeler çıkarmaya çalışmak paranoya yapmaya başlatıyor gördüğüm kadarıyla.
      Zaten andersenin eski hesabı olduğu kişiyi taciz etmek için imzasını değiştirmesi, fırsatı ganimet bilen birinin epostamı unuttum yapıp yeni şifre aldıktan sorna imzasını değiştirmesi fgibi dolambaçlı komplo teorilerinden daha mantıklı.
      Seni severim gerçekten aş artık bunları yeni bir başlangıç yapman gerek çık evinden dışarı buluş 25 Temmuzla :)
      Yok kendimi feda edeceğim yok bilmem ne yok ÇF kurtulsun ayakları. Banladılar seni birader. Unut artık
      Ama bir şarkı var, sana gönderiyorum :
      Unutdemek dile kolay ateş düştüğü yeri yakar :D

      Sil
    5. Rahatsızlığınız diz boyu.. Bi bakın o rahatsızlığın kaynağına. Ürettiğiniz şeyden başkası değeil o.

      Flood gayretiniz anlamlı, kalabalık saldırıya yetişememem de normal.

      E, ne olacak yani, aklanacak mı ben cevap yetiştirmekte zorlanınca bu adamsılar ve yancıları...

      İş işten geçti... Varlıklarıyla her yeri kirletenler, üretsinler pisliklerini... Yazdıkça şu an diz boyu olan rahatsızlıkları boyun seviyesine geliyor nesnel bakan insanların gözünde, kuşkunuz olmasın ve kendinizi de kandırmayın.

      Bir süre sonra tadına da bakmak zorunda kalacakları da kesindir o ürettikleri şeyin...

      Sil
    6. "değeil o" demeyeceksin "değil o" diyeceksin. Türkçeyi düzgün kullan adamım, kızıyorum bak.

      Sil
    7. Biz ürettiklerimizi önce düşmanımıza tattırırız. Bakarız onunla yediği arasında bir fark varmı. Hadi şanslısın kerata, sana bir kısmet göründü:)

      Sil
    8. Ya bu adamın nesnel, bilimsel, gözlem vs gibi terimleri gözgöre göre anlamını bilmeden harcamasına ifrit oluyorum. Sayın Mrbilmem ne yer! Bırak şu bilimsel terimleri harcamayı...

      Sil
    9. Kerem Doksat okuyunuz-okutunuz, ifritleri kovmaya da birebirdir... Anlamlı bir şeyler söyleyebilmeniz için cebinezde bir malzeme bulundurmanıza da yarayabilir. Ama cep yetmez, önce ifrit dolu kafanızı boşaltmanız lazım cebinizden çıkartıp kafanıza alacağınız anlamlı şeylere yer açmak için. Lakin ifritleri kafanızdan boşaltmanız halinde geriye bir şey kalmayacağı da açık ve seçik olarak görünmekte...
      İmza MR.Çiğçiğyer.. :)

      Sil
    10. Afiyet olsun. Sade mi, yağda mı olsun:)

      Sil
    11. Adsız 22 Ocak 2013 22:37

      "Biz ürettiklerimizi önce düşmanımıza tattırırız. Bakarız onunla yediği arasında bir fark varmı. Hadi şanslısın kerata, sana bir kısmet göründü:)"

      ürettiğinizin pislik olduğunu kabul etmiş olmanız sevindirici. beni düşmanınız olarak ilan etmeniz de anlamlı. kusura bakmayın, düşman elinden bir şey yediğim görülmemiştir, mecburen kendiniz tüketeceksiniz ürettiğiniz şeyi.... kaşık ister misiniz? afiyet olsun...

      Sil
  16. Buradaki arkadaşlar forumlarda yeni gelen üyeleri nedense fake olarak değerlendiriyor. Kendi fake adreslerinden hiç bahsetmiyorlar. işleri güçleri itham 25temmuzdan alamadıkları intikamlarını yeni üyelere çamur atarak telafi etmeye çalışıyorlar. Bu blogun kurucusu için iyi şeyler duymuştum ancak onunda amacı eskiti çökertmek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim müdahaleme ihtiyaç yok, kendi kendine batıyor zaten. Çizgiliyi batma noktasına getiren zihniyet, kendi kurduğu mekanı ne kadar yaşatabilirdi ki? Olaylara dahil oluşumuz da iki başlık öncesi yorumlardan anlaşılabilir. İsteksizimdir eski konuların açılmasına, başkaları açıp kinlerini dökmeselerdi eğer korurdum o tavrı. Merak buyurulmasın.

      Özet geçeyim; eskit iki gruba ayrılmış ve tartışma mekanı olarak da vipcortis'i seçmiş. Uygundur. İçerde kalanlar bana küfretmiş. Ayıptır. Küfredenler Şero nam bir simbiyotik karakterin arkasına gizlenmiş Eskit yöneticileriymiş, berbat bir durumdur onlar adına.

      Şimdi de gelmiş flood etmektedirler. Valla 25T'dan esinlenip reklam filan mı alsam bloga diye düşünüyorum doğrusu. Hiç değilse başağrısı için ilaç parası çıkar.. :)

      Sil
  17. MrYer6 bu çağrıyı, başka bir dünyanın mümkün olduğunu daha en baştan söylemişti, söylemeye devam ediyor.

    Dışarıda, bir hayatın olduğunu Oklitus-Heidi-25T şeytan üçgenine anlatmalısınız. Tehlikeli olan obsesif tavırları ile nevrozlarını insanların üzerine boca eden bu hastalıklı kafalardır. Bu insanlara ayna tutanlara saldırmayın, bırakın ayna da gördükleriyle yüzleşsinler.

    Ne gerek vardı Aramis ve Mismis diye iki sahte hesap yaratıp ortalığı bulandırmaya. Kandırmaya çalıştıkları insanların büyük bölümü WT den beri onları tanıyor ama hala aynı yöntemle egolarını tatmin etme peşindeler.

    İşte şimdi bir fırsat var "Hakemler" devreye girsin, gerçek neyse araştırılsın. ÇF de daha önce uygulanmıştı. Aramis ve Mis Mis'in gerçek kimlikleri ortaya çıksın. Hakemler ne diyorsa başımız, gözümüz üzerine...

    Gerçeklerle yüzleşebilecek cesaretiniz var mı... Mis Mis diye muhabbet ettiğiniz kişinin, ÇFden Heidi olduğu gerçeği ile yüzleşebilecekmisiniz. ÇF den Oklitus'un Aramis kimliğine bürünüp sizinle hiç bir şey olmamış gibi sohbet etmesini sindirebilecekmisiniz.

    NEDEN BÖYLE BİR OYUNA İHTİYAÇ DUYUYORLAR...
    NEDEN BİZLERİ APTAL YERİNE KOYDULAR...

    GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEYE HAZIRMISINIZ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zer-dûz palan ursan eşek yine eşektir

      Sil
    2. BELKİDE GERÇEKTEN APTALSINIZDIR VE ESKİTTE SİZİN APTAL OLDUĞUNUZU BİLDİĞİ İÇİN BU OYUNU OYNUYORLARDIR

      Sil
    3. iŞTE mRYER6 YİNE SAHTE ADRESİNDEN İNANANLARINA ÇAĞRIDA BULUNUYOR:) çOK CESUR İSİM YOK RESİM YOK. BRAVOOO YİĞİDİM BRAVOOO :)

      Sil
    4. Caps Lock'un açık kalmış. :)
      Biraz daha dikkat lütfen..

      Sil
    5. Korkuyoruz hazret sesimizi duymaz diye büyük harfle yazıyoruz, Yalnız yukarıda da sen açık bırakmışsın, olmuyor kötü örnek oluyorsun bizlere :)

      Sil
    6. yav ben miniskül yazarım hep, cümle başında bile büyük harf kullanımına yeni yeni alışıyor elim.. :)

      Sesi duyurmanın daha etkili bir yolunu söyleyivereyim; anlamlı şeyler! anlamlı şeyler yazar çizerseniz hem okunur hem anlaşılır, bir bakıma sesiniz de duyulmuş demektir. Beni de yormazsınız böylelikle.. ama umuranuzda olduğunu sanmıyorum pek.. :)

      Sil
    7. Anlamlı şeyler mi? Ya 2 gündür bütün yazılarını okudum hatmettim. O dediğinden hiç görmedim. Yoksa sende rüyanda mı gördün; o anlamlı şeyler dediğin şeyi :)

      Sil
    8. Lisan diye bir şey var; öğrenilir. Anlamlı şeylerin lisanı ancak onu bilenlerce anlaşılır... Dil kursuna gitmenize gerek yok, yazdıklarımı okumaya devam edin, yavaş yavaş girer afanıza... Aniden dank da edebilir ama o sık rastlanan bir durum değil.. :)

      Sil
  18. Hayati roman
    ''Kendisi çizgidiyarında git sor ona istersen. '' bir zahmet oradaki isminin ne olduğunu da yazsan da bilsek madem o kadar iyi tanıyorsun.Hem sonra sormak lazım o kadar kaps o kadar resim hepsi de yalan mı idi.Yani her şey yalan tek gerçek sen mi oluyorsun.Bu arada siteni gördüm bayağı iyi iş çıkarmışsın tebrik ederim.Ama merak ettiğim için soruyorum.Çizgili de mahlasın nedir kardeşim.Çizgilinin hali belli e-kitaplar ve dergiler içerde 20 vip üye takip ediyor.Kala kala sinema ve çizgiroman bölümleri kaldı.Yani çd ile aynı hale geldi.ÇD takipçisi 600 olurken çf takipçisi 400 ancak oluyor online olarak bunun da yarısı sinema bölümü gelelim eskite eskit eğer bazı hatalar yapmasa herşeyi açık tutmasa idi belki bu süreci yaşamazdı.Burada ki yazanların bir kısmının hıncının sebebi aslında kaçırmış oldukları kitaplar olmasın.25t belki dikkat etmediniz ama forum arşivine sahip olduğu halde çf deki üyelerin paylaşımlarını taşımadı forumuna tabii kendi paylaşımları için diyorum bunu.Gelelim bu işin neden bu kadar büyüdüğüne asıl sebep eskit yüzünden e-kitaplardan mahrum olmak diye görünüyorsa da aslında bunun olacağı bu blogda aylar öncesinden telif hakları muhabbeti yapılırken yazılmıştı.Nitekim ilk olarak bizimkosemiz kitapları içeri çekti.Yani birilerini suçlamadan önce biraz durun.Ve düşünün bir derin nefes alın hatta mümkünse 1 gün bekleyin sonra oturun klavye başına.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çizgidiyarında isimlerini açıklamak isteyen açıklıyor. Ne meraklı şeylersiniz siz isimleri öğrenmeye ismi öğrenince ne yapıcaksın ?
      Çizgili üyesi değilim. Çizgilinin zaten bir çizgisi var, çizgisini koruyor, üye sayısının ÇD'den daha az olması normal ÇF daha çok viplerin forumu.
      Yukarıdaki konuyu sen anlamışsın.
      Eskitte ne olup ne bitttiği değil, konunun nerelere geldiği önemli. Nette pek yazmayan, eskitte yazmaya başlamış üyeler hakkında edilen sözlerin, hakaretlerin haddi hesabı kalmadı. Tek suçları kitap paylaşmak mı ? Hayır, bazı kişilerin bazı kişilerle hesaplaşmak için onların isimlerini kullanmaya çalışması. Yeraltı bloğunu onlara alet etmekle kalmıyor, yazılarıyla onlardan biri olarak davranıyor.
      Kendisi kaçamak imalı sözlerle yetinmesin sorumluluğunu alsın
      Ve arkadaşım düşün bir derin nefes al
      Bir önceki konuyu baştan sona oku
      Hazmetmek için 1 gün bekle ve sonra otur klavye başına.
      Hakkaniyet sahibi biriysen haklısın dersin, değilsen yazışırız canım çekerse :)

      Sil
    2. Eskit'teki bireylerin hakarete uğradığını gören gözlerin, burada bana ve hasım görülen herkese yapılan hakaretleri görmekte isteksiz oluşunu anlamak zor Hayati. Kaldı ki hakaret boyutu tartışılır eskit üyeleri hakkında dönen muhabbetin. Belki ileri geri konuşma diye tanımlayabiliriz. Ama yine düşünmemiz gerek, bu sözleri sarf eden insanların gerekçeleri ne? Hepsi mi hasta, yoksa karşılarında onları böyle davranmaya iten, ellerine nedenler veren birileri mi var? Lütfen karşılaştırmalı olarak değerlendir meseleyi.

      Şero denilen zatı, tanımam etmem, ne diye küfre girdi bu adam, ne hakkı var? Birileri geldi ve Eskit'ten ayrılanları fareler diye niteledi, onlara ne yazdığm da bir önceki başlıkta var. Meseleleri tırmandırma eğiliminde olmadıımı da defalarca söyledim. Söylenecek veya anlatılacak bir şey kalmadı. Burada şu an dönen muhabbet eskit'teki muhabbet fazla sarmayan arkadaşların olayı buraya taşımalarıyla açıklanabilir ama. Amaç da bu değil mi, orada yazamadığını burada ifade etsin insanlar açık açık.

      Eğer adil hüküm verme isteğinde birileri varsa, okumakla başlarmaları gerekiyor, başlıklarda flood amacıyla işlev gören yorumcuların metinlerini elemek lazım. Ama elemek yerine Vipcortis'i o yorumlara indirgeyerek bir kestirim yapılmısı kolaycılıktır.

      Ben bunca şeyi yazmakla kolaycılık etmediğimi gösterdim sanıyorum, aldığım risk de malumunuz olmalı herhalde. Rica ediyorum, gerçekten ilgililer varsa biraz zahmete katlanıp okusunlar. Sonra ister eskit'e eskilerini satarlar, ister ÇF'de çufçuflarlar, ister ÇD'de çene çalarlar. Kendi bilecekleri iş.

      Kimseyi seçimiyle yargılamam ama bilmeleri gereken şey şu, bu seçim onlara sorumluluk yükler. Sorumlukdan kaçmak için beni ve vipcortis'i suçlamak anlamsız, üstelik benim için hiç değeri yok..

      Sil
    3. Abi hayati kim? napıyon kendinle mi konuşuyon? Eyvah abimizi kaybettik. Alooo 112 mi?

      Sil
    4. Konu sensen eğer sadece şu sözü düşün kötülük kötülüğü getirir çünkü kötü kişi kötülüklere örnek ve önayak olur.
      Sen kötülük gördün örneğini aldın başkalarına da bulaştı, yada aynı kaynaktan zehirlenmişlerdi, birazı da bana bulaştı. Ama bu bloğun dışına taşırmayacağım.
      Ama yapılan hata şurada: Kötülük görmek kötü olmak için bahane değildir. Adalet intikâm üzerine değil terbiye ve rehabilitasyon üzerine kuruludur. o ince çizgiyi geçmemek gerek. Adaletin kısas olarak uygulandığı yerde de kısas intikâm değil,adalettir. Eğer verilen karşılık yasal kısasın çok üstündeyse intikamdır.
      Vendetta Türk kültüründe yok, italyan ve rus mafyasında var.
      Kan davası değil bu mesele
      Şeroyla aranda olan meselede kan davanız yok kanlı bıçaklısınız. Bir kişinin sana küfretmesi tek kusuru onunla aynı mekanda olan kişiye küfredilmesini haklı çıkarmaz. Blogda iddia edilen şeyler arasında yer alan iddia doğru olsa şero ile 25 Temmuz aynı kişi olsa ve etmiş olsa bile küfrü.

      Burada şu an dönen muhabbet eskit'teki muhabbet fazla sarmayan arkadaşların olayı buraya taşımalarıyla açıklanabilir ama. Amaç da bu değil mi, orada yazamadığını burada ifade etsin insanlar açık açık.

      demişsin tamam o konudan forum üyeleri de faydalandı diyelim, dezenformasyonlara rağmen. Ama yok şunlar aynıymış yok şu şöyle böyle küfürler, ara bozmaya çalışan yazılar. Konunun heyecanına bir iki cümleyle edilen eşlikler zaten sana ettiğim sözlerin sebebi.
      Çizgiliforum hakkındaki yazma amacın oranın iyiliğine olduğunu yazmıştın o konuyu geçiyorum.
      Eskitteki uyarı meselesinden kaç mesajdır bahsedilmiyor, olmayan şeyler, senaryolar yaratılıyor maksat kavga olsun, tartışma çıksın ortalık karışsın diye. Giden modlar sıkı arkadaş grubuydu, onlarda kalmadı, Öyle yılmaz yıkılmaz çete oluşturan, başkalarını araya alıp harcamaya çalışan arkadaş grubu yok eskitte.
      Eğer amacın iyilik yapmak, demokratik ortam oluşmasına yardımcı olmaksa emin ol olmuyorsun sadece zarar veriyorsun. İlgili konuların konuşulup yazılmamış olduğunu nereden biliyorsun?

      Yukarıda yazdığım sözlerin üslubu sert olsa dahi ve yazdıklarımı reddetsen de ne kadar haklı ve haksız olduğumu çok iyi biliyorsun.
      Bu mesaja cevap yazdım, çünkü saydığım sevdiğim birisin, ama konu eskit olunca iş rayından çıktı gördüğün gibi, nedenini ben de merak ediyorum.
      Neden böyle günahsız, türk forumlarının geçmişinden habersiz olan ya da sadece seyirci kalmış üyelere saldırırlar.
      bence asıl yazışman gereken konu bu: Neden huzur bozmaya çalışıyorsunuz?

      Sil
    5. Eskit'i savunma tınısıyla yazan, artık belaltı bile olamayacak seviyeden atıp tutan bunca yorumu okumuşsanız, meselenin sizin gördüğünüz gibi olmadığını da fark etmiş olmalısınız, artık. Ha denebilir ki çizgiliforum'dan veya çizgidiları'ndan geldi bu ağzı bozuk tayfa. Ne farkeder ki, camia zaten bu üçü üzerine kurulu, birkaç ufak oluşumu saymazsak.

      O yüzden uzun uzun yanıtlamaya gerek görmüyorum. Yanıt zaten bu başlık altında bugün yaşanan flood mesajlarında. Mideniz kalkmadan okuyabilirseniz siz de ulaşırsınız yanıta.

      Zarar vermenin farklı halleri vardır. Suçlu da cezalandırıldığında zarar gördüğünü düşünür. Ama bizim ne ceza ne zarar verme hevesimiz var. Hevesimiz adam gibi adamların, çürükleri ayıklayabilmesi için bir veritabanı oluşturmak üzerineydi. Doğrusu umudum kalmamıştı, taa aylar öncesinden. Kalmayan bir şeyin azaldıından söz etmem de abes olacaktır malum. :)

      Lakin veritabanı genişledi, onu da kabul etmeli...

      Sil
  19. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi kitap bu? istihbarat savaşlarımı, ateş çemberimi nereden okuyorsun isimsiz kahramanım, canım fakem.. Ülkenin sizin gibi ajancıklara ihtiyacı var. Hadi kalkın klavyenin başından. Yayılın ortaasyanın bozkırlarına, musula, filistine cezayire kudüse varın oradaki entrikaları çözün. ÇFyi Ekyı bitirdiniz dış düşmanlarımızıda bitirin koman yiğitlerim!!! Yalnız bir sorun var siz şimdi kimliklerinizde de Adsız yazsın istersiniz. Bak bu olmaz şimdiden diyeyim :)

      Sil
    2. Teşkilattan Küçük Mis Mis'in Maceraları...

      Fransız Sosyalist Parlamenterin Kızı Milliyetçi Mis Mis Asala Terör Örgütüne Karşı Mücadele Verirken En Büyük Yardımcıları Cezayirli Müslüman Pigme Hackerlardı. Tabi Yakın Arkadaşı Sherlock Elvanıda Unutmamak Gerek. Bu Arada Mis Mis'in Kimliğinin Deşifre Olduğunu Haber Alan Fransız Parlamentosu Acil Toplanarak Mis Mis'e Verilen Koruma Sayısının Arttırılmasına Karar Verdi...


      Adsız22 Ocak 2013 22:07 Bunları Yedirdin de Bizimkinimi Yiyemedin Keko...

      Sil
  20. Değerli MrYer6 büyüğüm, iki günden beri süre gelen tartışmalar, suçluluk telaşı içerisinde kudurmuş köpek gibi saldıracak yer arayan şeref yoksunlarının maskesini düşürmüştür. Maskelerini çıkarıp parçaladık deliye döndüler, hep birlikte saldırıya geçtiler. Bu kudurmuş köpeklerle mücadelemiz, bir anlık ve hat müdafaası değildir. Zamana yayılmış bir satıh mücadelesidir. Bu köpeklere laf yetiştirip kendinizi üzmeyiniz. Bunların elleri ve dilleri bokludur. Pislik yerler, pislik bulaştırırlar. ÇF ve EK üyeleri artık daha net görmüşlerdir. Aramis ve Mis Mis çıfıtlarının gerçek yüzlerini.


    ---------------

    EK üyelerine sesleniyorum, özel mesajlarınıza dikkat edin bu kudurmuş köpekler yazışmalarınızı okuyor... Ortak şifre kullanmayın, forum şifreleriniz, mail şifreleriniz ve sosyal medya şifrelerinzi ayrı olarak oluşturun. Mail ve Facebook adreslerinize hangi İP adreslerinden giriş çıkış yapıldığını sürekli olarak kontrol edin. Bu kudurmuş köpeklere karşı uyanık olun.
    ----------------

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir insan kendi kendine Değerli MRYer6büyüğüm diye hitap edermi? naptın üstad kişiliğini ikiye mi böldün. Hoş iki tane çıkmazya :)

      Sil
  21. -Flaşşş Flaşşş Flaşşş Vipcortist çetesinin adsız kahramanlarında biri(malesef isim veremiyoruz zira hepsi Adsız bunların) uluslaraarası bir komployu daha çözdü. Mismis ajanmış, Yok ajan değilmiş haydiymiş, (haydi kim diyenlere "Haydi mr6nın elde edemediği gizemli kadın)
    Şimdi fransız parlamentosu acil toplanıp vipcortiste yüklü miktarda akıl ahlak vss gibi hediyelerle mismisi kurmaya çalışıyor.
    -Cem sendeyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Terbiyeye davet etmem gerek sizi! İşe yaramayacağını bilmek üzücü.

      Blog açık kalacak, ki gösterin yüzünüzü...

      Sil
    2. sen sahte fakelerine dikkat et onları terbiye et. gerçek adresten peygamber sahte adsızlardan küfür olmadı mrrrr

      Sil
  22. Merd-i Kıpti Secaat Arz Ederken Sirkatin Söylermiş.


    Adsız22 Ocak 2013 22:50
    haydi kim diyenlere Haydi mr6nın elde edemediği gizemli kadın

    Histerik çığlıklar yine yükselmeye başladı. EK üyeleri içinizdeki sapık ruh hastalarını iyice tanıyın. Heidi bak dostların seni ne güzel savunuyorlar. Seni nelere alet ettiklerini gör. Bilinçaltları nasıl da fışkırdı sapık köpeklerin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efendinin uçkurunun köpekliğinimi yapıyorsun sapık.
      Şu dakikadan itibaren adam gibi karşılık verin küfretmeyin,bizi kendinize benzetmeyin.
      Bu arada son 10 dakika arkadaşlar son yazılarınızı yazın ve çıkın bu sapıklara bu ders yeter

      Sil
    2. Yaptıklarınızın yansıması Eskit'te alınacaktır kısa süre içinde. Aklı selim insanlar kimlerle yan yana durduklarını gördüler bu vesiyeyle. Sona koşar adım gidiyorsunuz, uğurlar ola..

      Sil
    3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  23. Valla bu kadar güzelleme blog tarihinde ilk hele bu sayfa komedi dalında bir numara olur her yazıyı okudukça gülmekten göbeğime ağrılar girdi.Neşemi buldum valla trolleme işlerinde bir numara adresi çf olup üzerine kimse su dökemez.Su dedim de niye eskite bu kadar su koyverildi yaaw acaba hakikaten oklitus ve heidi su kaçırdılar mı azzzzzz sonraaaaa gebereceğim gülmekten siz çok yaşaın emi.

    YanıtlaSil
  24. Siz yer.6 ile başa çıkamazsınız koçlar evellah kaç forumu yendi bu zamana kadar sevgili ikili ok-hey yani oklitus-heidi hadi canlarım yeter gari.

    YanıtlaSil
  25. Neymiş lan bu Mr bilmem ne yer:)

    YanıtlaSil
  26. Peygamber baba, peygamber baksana sinirleri alınmış hak ehli:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinirle alakası yok. Tam beklediğim şekilde davrandınız bugün. Yine bekleriz...

      Sil
  27. Bu konu başlığnın neden "yanık tedavi ünitesi" olarak seçildiği anlaşılmış olsa gerek..

    Tutuşan soluğu burada aldı bugün.

    Katılımcılara teşekkür ediyor, seyircilere yaşattıkları bu keyif dolu dakikalar içi takdirlerimi sunuyorum.

    Yanık Tedevi Ünitemiz hizmete devam edecektir.

    Tahriş şikayetiyle ünitemize başvuranların yakınlardaki dermatoloji merkezine gitmeleri önemle rica olunur.

    Geçmiş olsun arkadaşlar...

    Gözlerinizden öperdim ama siz başarınızı birbirinizin gözlerinden öperek kutlayın. Hazır öpüşmeye başlamışken fazla ileri gitmemenizi örenirim. Zira tahriş nedeniyle dermatoloji merkezlerinde bir yoğunluk yaşandığı duyumları gelmeye başladı şimdiden..




    YanıtlaSil
  28. Bu yazdıklarımız kalsın Mryer06, silmek gibi bir korkaklık yapma sakın bu aleme rezil olursun. Artık buradayız karşılıklı yazışırız. şimdi istediğiniz gibi sallayın meydan sizin. Bu arada derdimiz Çf yada Eskit değil bizide yakında tanırsın sahte kahraman.
    Arkadaşlar bu pisliğin içinden Çıkınnnnnnn!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Bu pisliğin içinden çıkın" ile "biz buradayız artık karşılıklı yazışırız" cümlesinden anlaşılacak şey pisliği getirenlerin siz olduğunuz. Ne o? Pisliğiniz boyun seviyesini geçti de atacak yer mi arıyorsunuz can havliyle? vipcortist'i atıklarınızı gömeceğiniz 3. dünya ülkesi mi sandınız? Yok öyle yağma...

      İbreti alem için tutacağım bu mesajlarınızı.

      Sil
  29. Huuuu haberiniz ola çizgili yine göçmüş bak sen allahın işine mr.yer6 ile uğraştıkça gümleyip duruyorsunuz burada yazanların bir kısmı eskitten değil eminim hala çizgiliden karın ağrısı olanlar yazıyor.Başta oklitus ve heidi olmak üzere ne güzel adsız adsız aşıklar gibi atışıyorsunuz aman dikkat edin de sert cisimler atmayın atışırken birbirinize küfür cısss biber gelir sonra haaaaa.

    YanıtlaSil
  30. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. Şerefsiz Hakan kedi sever ulan seni kavaklıdrede boğacam karı kılıklı
    neden benim mesajlarıma onay vermiyorsun.takipdeyim sen de kadın cinayetine
    kurban olma hatta git kadın koruma programına kayıt ol karı kılıklı iktidarsız çocuk yok tık yok eee sen şeysin ondan yani sayın başbakanım 4 çocuk diyor sende tık yok sana yuhhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    2. Adsız 22 Ocak 2013 23:18
      Maşallah! Kiminle müşerref oluyorum? Neyse canım ne önemi var?

      Vipcortistte söylenen her şeyi kanıtlayan, hatta az bile anlatıldığını gösteren DNA örneğiniz için teşekkür ederim. Gayta tahliline gönderdim DNA'nızı, bakalım altından ne çıkacak?

      Sil
  32. Sen kesin ibnesin biri dedi seni iyi tanıyor müdürün olan tarikattan biri seni neden kovmadı bana anlattı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Terbiyezsiz!
      Beni kızdırmak için başka icatlar uydurmanız gerekiyor.

      Eğer ki, sizleri adam sananlar var idiyse gerek çizgili'de gerek Eskit'te, gerek Çizgidiyarı'nda bir daha düşünürler artık.

      Çözüldünüz! Uğurlar ola...

      Sil
  33. Adsız22 Ocak 2013 23:18
    yukardaki üye biraz durr bu yazdıkların suç kapsamına girer.Ya adam gibi yaz yada git başka yerde bulun ayıp ayıp burayıda kirletmeyin yeter artık.

    YanıtlaSil
  34. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    3. Ben seni buldurup bunun hesabını sorduğumda yüzüme edersin. Sana bunların hesabını bir bir soracağım.

      Sil
    4. bu edepsiz hakkında gerekeni yapmaz iseniz sabah akşam gelip küfür yazar. ananıza küfür eder, dininize küfür eder, tahrik eder. cahil cürreti ve cesareti derler buna. bunlara sakın acımayın, verin savcılığa müslüman memleketinde dine sövmek neymiş öğrensin, aleme ibret olsun.

      Sil
    5. İbreti alem içn bu başıkta şu ana kadar yazılmış olanları tutacağım, ama aynı şeyin bir daha yaşanmasına elimden geldiğince izin vermeyeceğim tabi. Merak etmeyin.

      Bu nisanlara hukuk yoluyla verilecek ceza, yanlarında durdukları ve hayrına iş gördüklerini sandıkları insanlar tarafından dışlanmaktan daha etkin olmaz sanırım.

      Sil
    6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  35. ''Adsız22 Ocak 2013 23:17

    Vipcortist'i iyi okuyun ÇF işte böyle çökertildi.''
    Vay anasını siz her haltı yeyin milleti saçma sebeplerle banlayın sonra çf çökertildi.İyi 11 aylık veri kaybının sebebi de yer.6 dan deprem yaptı.Pesss valla.

    YanıtlaSil
  36. MrYer6 kardeşim, açıkca isim ve adres verilerek tehdit edildin, kişilik haklarına saldırı da bulunuldu. Yarın ilk iş olarak Cumhuriyet Baş Savcılığına Suç Duyurusunda bulunman doğru olacaktır. Eleştiri sınırı ile tehdit, kişilik haklarına saldırı farklı şeylerdir. Bu hakaret ve tehditler sistemli olarak zikredilmeye başlandı. Aynı odaktan hareket ediliyor mutlaka şikayetçi ol.
    Savcılığın duruma el koyması ile bu tehditleri savuranların gerçek kimliklerini öğrenmiş ve olası bir saldırının da önüne geçmiş oluruz.

    Geçmiş olsun diyor, bu gece yaşananlara şahit olan bir Eski Kitaplarım
    üyesi olarak yapılan tehdit ve hakaretleri kınıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buraya yazan, hakaret eden, aşağılayan, öven, göklere çıkaran, fark etmez, herkesin güvencesi benim. Verilmiş sözüm var. O yüzden işi hukuk boyutuna taşamam şu an için sözkonusu değil.

      Vipcortist'in amacına uygun davranmışlardır bu arkadaşlar. Mesele hallolmuştur gözüyle bakıyorum olaya. Benim söylemeye çekindiğim, hüküm vermekten kaçındığım, siz de vermeyin diye ricada bulunduğum konu aydınlığa kavuşmuştur.

      Yeterli..

      O dostlar kolkola devam etsinler yollarına... Bata çıka...

      Sil
  37. Ne pislik insanlarmış bunlar ya.... Analara dil uzatırlar, Dinimize dil uzatırlar.

    İslamın beş şartından biri olan Hac İbadetine küfür eden kişi Tck 125. madde de yazılı suçu işlemiştir. Siz şikayetçi olmasanız bile bir inanç sistemine ve o dinin mensuplarına küfür edildiği için Cumhuriyet Baş Savcılığı re'sen soruşturma açarak takibat yapabilir. Siz kendinize yapılan bir hakareti bağışlamakta serbestsiniz mamafih ben Dinime, inançlarıma edilen bu küfrü hazmedemem. İnançlarıma küfr eden bu sapık ruh hastası hakkın suç duyurusunda bulunacağım.

    Eski Kitaplarım üyeleri arasında inançlarına küfür edilmesine sessiz kalabilecek müslümanlar varsa susup otursunlar ve arkadaşlarını tebrik etsinler. Bu sapığı tespit ettirip, yargılatmak benim vazifemdir. Bu işin peşini bırakmaya niyetim yok. Yazıklar olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  38. Provakatörler iş başında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız22 Ocak 2013 23:50

      Sen müslümanmısın kardeşim, dinimize sövülürken sesimizi çıkartmak mı provakasyon oldu. Nasıl bir bakış açınız var sizin kardeşim, adamı eleştir, alay et anlarım. Ama Anasına küfr etmek nasıl iştir. Dinine sövmek nasıl iştir. Sizler nasıl insanlarsınız, nasıl müslümanlarsınız. Düşmanınıza sövülüyor diye dininize sövülmesine sessiz mi kalacaksınız.
      Hiç mi kutsalınız yok sizin. Yazıklar olsun. Provakasyonu yapan belli onu da bulup çıkarmak bir dilekçeye bakar. Bunun bedelini çok ağır ödetmesini de biliriz.


      Sil
    2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  39. O kişi ÇF üyesi idi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İster WT ister ÇF ister EK ister ÇD her ne üyesi olursa olsun bizim dinimize, inançlarımıza sövemez, sövdürtmeyiz. O, cibiliyetsizi bulup haddini kanunlar önünde bildirmek vazifemizdir. Sakın bu yanlışı savunmaya kalkışmayın arkadaşlar.

      Sil
    2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  40. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    2. Seninkini de. Bu savurduğun küfürlerin hesabını kanun önünde tek tek soracağım sana. El mi yaman Bey mi yaman göreceğiz.

      Sil
    3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    5. Ahmet fazla şansını zorlama derim kadıköy hep olacak ama sen

      Sil
    6. metniniz küfür değil tehdit içerdiği için kalmasına izin veriyorum. İlgili kişi talep etmesi halinde küfürlü mesajlarınızı da mail yoluyla kendine gönderebilirim, ileride hakkınızda açılacak bir soruşturmaya temel olması maksadıyla.

      Kısa kes Şero! Anladık...

      Sil
    7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  41. Şu andan itibaren yazılan her küfür mesajını beya dokundurma içeren her yorumu sileceğim, daha fazla kirliliğe izin vermememi anlayışla karşılayacağınız umuyorum.

    YanıtlaSil
  42. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  43. Gelen sorulara ilişkin olarak genel bir bilgilendirme yapmam istendi:

    1- Suç Duyurusunda bulunmak için AVUKATA ihtiyacınız yoktur. Ekteki dilekçeyi bilgisyardan yada elinizle yazarak Savcılık makamına teslim etmeniz yeterlidir. Beş dakikanızı almaz.
    2- Bir inanç sisteminin mensubu olma sıfatı ile müşteki olacaksınız. Suç yayın yolu ile işlendiği için, şahitliğe, delillere vs gerek yoktur.
    3- Savcılık gereken yazışmaları yaparak, İP adresine ve İSS aracılığı ile şahsa ulaşacaktır. Beş dakikalığına savcılığa gitmek dışında hiç şeyle uğraşmayacaksınız, cebinizden para çıkmayacak.
    4- Suç duyurusunda bulunulacağını beyanından sonra tehdit yolu ile caydırmaya çalıştığı için ben ayrı bir suç duyurusunda daha bulunacağım sizlerin sadece dilekçe örneğini vermeniz yeterli olacaktır.
    5- Bilişim suçları ile yoğun şikayetler olduğu için inceleme safhası 3 ay kadar sürebilir ancak kesinlikle sonuca ulaşılır. Emniyet bu konuda geç ancak kesin sonuç alıyor. Hiç bir endişeniz olmasın.

    Tekrar ediyorum, tehditlerden ve küfürlerden sakın korkmayın, caymayın. Siz o küfürleri içinize atacağınıza verin dilekçenizi bu terbiyesizliği yapan düşünsün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  44. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  45. Adsız23 Ocak 2013 01:06

    Ölmüş anama sövdün, bana sövdün, MrYer6 ya sövdün, tehdit ettin, sabrettik, sustuk ama dinime sövdün bunun affı olmaz. Kimsin sen mademki tanıyorsun, yüzüme baktın, çayımı içtin nasıl dilin varıyor bu kadar küfre. Ne yaptım ben sana, küfür etmeyin dedim bu mu suçum. Yazıklar olsun. Yapma dedikçe sövdün sövüyorsun. Eleştirebilirsin, eleştirilebilirsin ama insanların ölmüş anasına, babasına, kişilik haklarına, inançlarına sövmek nedir.

    Nasıl bu kadar küçülebiliyorsunuz. Kimsin sen, kimsiniz siz. Ne hakkınız var buna, ne için yapıyorsunuz bunları. Yazıklar olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  46. Bir takım mahrem bilgileri ele geçirecek kadar yakın birileri elbette. Sırtından bıçaklananlar klübü bu gece sabaha kadar açık.

    YanıtlaSil
  47. cf de de, cd de de bir yığın tartışma yaşandı ama düzeyin bu denli düştüğüne hiç tanık olmamıştım. Bu EK tayfası ne tuhaf. ne itici, ne adi bir grupmuş. Bunların bırakın kitap okumalarını, okur yazar olduklarından bile kuşkuluyum. yazık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir soluklanıp düşününce gelenlerin illa da Eskit tayfası olması gerekmediğini fark edebiliriz. Eski hesapları kapatma telaşıydı bugünkü koşuşturmaca. Lakin borç aldı başını giti, kredi kartları patladı arkadaşların, artık iptal edilmesi kaçınılmaz bir hal aldı.. :)

      Sil
    2. cf ve cd ekibini iyi kötü tanırım ve bunca yıl içerisinde bu kadar ağzı bozuk birine rastlamadığımdan olacak, (bakunin hariç. iyi küfür efer o.) kimse gelmedi aklıma. bir de tartışılan konu eskit ve üyeleri olunca.

      Sil
    3. Ben Şero yanındayım kedin iyi mi ya da sen sabah etrafına iyi bak

      Sil
    4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    5. Şero, tehdit mesajını kayda geçirdim, sen de sıradasın.

      Sil
    6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    7. Senin saçmalıklarınla uğraşmaya niyetim yok şero. Yazmaya devam et, yarın onaylanabilecek kapasitede olanları onaylarım.

      Sil
  48. MrYer6 yayınlayın küfürleri de insanlar gerçek yüzlerini görsün bunların. Küfürbaz köpekler kudurmuşlar, anlaşılan bunları itlaf etmek gerek.
    Ecelleri gelince cami duvarına da işer bu soysuz sokak köpekleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimsede iştah ve afiyet kalmaz yayınlarsam, mazur görün lütfen.

      Sil
  49. yukarıdaki dilekçeyi tamam gönderelimde savcılık blogu baştan sona inceler. Arada bizde yanabiliriz. Bence kale almamak gerek şerroyu.
    Mryer6 bu sayfa blogumuza yakışır bir hale getirin lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vipcortis'i kendi başına bir oluşum gibi değerlendirmek yanlış olur, daha ziyade konuya ilgi duyanları bir arada gösteren bir yansımaya benzetmek mümkün.

      Manzara buyken aynanın başka bir şey yansıtması da zor. Kabul ediyorum, dışardan aldığı etkiyle kimi zaman içbükey olmuş meseleleri küçültmüş, kimi zaman dışbüykey olup büyütmüş, ama yine de ayna.

      Sil
  50. <bilişim suçları kapsamında savcılığın yapacağı incelemede site baştan sona suç unsuru taşıyıp taşımadığı incelenir. Bu durumda blogda yazdığımız yazılar başımıza iş açabilir. Yada suç unsuru taşıyan yer bırakılıp diğer yazışmalar silinmeli. bu iş öyle şikayet edeyim cezasını bulsun olayı değil sayın mr.yer6. 1 aydır burada sizinleyim başım yansın istemem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimsenin başı yanmaması için gayret gösteriyorum, gördüğünüz üzere.

      Yazılanlarda suç unsuru varsa bile bu tür işler şikayete tabi işlerdir ve zarar gördüğünü düşünenin öncelikle ilgili yayının kaldırılmasını site sahibinden istemesi gerekir. Site sahibi uyarıya kulak asmazsa o zaman hukuk yolu açılır.

      Bizi kim şikayet edecek?

      Kod adı Aylin mi? :) Yoksa bir o adsız kılığına girip yazan, sonra diğer adsız kılığına girip cevaplayan aklıevveller mi?

      Üstelik, Vipcortist hakkında yapılacak bir şikayet sadece burasıyla sınırlı kalmaz bu insanların faaliyet gösterdiği forumlara kadar da uzanır. O nedenle herkes şapkasını önüne koyup düşünür önce, merak etmeyin. Kaldı ki, kimsenin benden fazla şikayete hakkı olmasa gerek dediller ışığında.

      Sil
  51. Adsız23 Ocak 2013 02:08

    Kime hakaret ettiniz ki neden korkuyorsunuz, MrYer6 nın hiç kimseye hakaret ettiğini hatırlamıyorum ben, bizler de hakaret etmedik.

    Bu küfürleri savuran, tehdit eden isimler az çok belli. Bunca zaman sustuk bakın ne oldu. Adam MrYer6 yı aleni şekilde yer vererek tehdit ediyor. İleride MrYer6 nın başına bir şey geldiğinde bunun vebali kime ait olacak.

    Bir hukukçu olarak konuşuyorum ne bloğa nede yorumcuların başına bir şey gelmez. Ama o küfürleri eden insanın başına çok şey gelecek.

    Ben yarın ilk iş Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına Suç Duyurusunda bulunacağım zaten bir kişi de yeterli olur küfürbaz hiç merak etmesin.

    Alattin bunları korumaya, üzerime salmaya ve özellikle MrYer6'yı hedef göstermeye devam ederse EK hakkında da suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum. O siteden hedef gösteriliyor, organize olarak gelip, küfür ediyorlar. Muhafazakar, Müslüman olarak tanıdığımız insanlar inançlarımıza sövülürken seslerini çıkarmıyorlar, alkışlıyorlar.

    Bunca senenin hatırını onlar gütmedilerse ben neden güdeyim. Ölmüş anama, babama, inançlarıma sövülmesini sineye çekemiyorum. Siz çekebiliyormusunuz. Akşamdan beri kan beynime sıçrıyor. Hele bir isim tespit edilsin bunun hesabını çok ağır soracağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alaattin abi'nin denetiminde değil olay. Emin olabilirsin...

      Kendini bilmez, kraldan fazla kralcı ve yazdıklarından da anlaşılacağı üzere aklı bulanık biri Şero. Tabi bugünkü flood tek kişinin elinden çıkmadı, orası da gerçek. Zamanı ve zemini kollamakta yetkin bir kaç kişi devredeydi.

      Hukuki yola başvurmak veya kaale almamak elbette sizin bileceğiniz iş. Benim gözümde blog amacına ulaşmıştı zaten, belki bu camiadan ve bu işlerden kurtulmama da yardımcı olur girişiminiz.

      Sil
    2. Sayın davacı olacak arkadaş yukarıya bakacak olursan bizimde söylediğimiz bazı menfi sözler var görmüyormusun. Sayın mryer6 savunmak adına yazdığımız şeyleri sen rahatsın ama biz değiliz. bizim yazdıklarımızı silin ne yaparsanız yapın.

      Sil
    3. Anana babana küfür eden Mryer6ya tehdit dine küfür eden bölümleri al dilekçene ekle ne yaparsan yap, ancak bizi bu işlere bulaştırma, sinirlen adamlara kuduz saldırgan köpek demişiz. Nolcak bize karşı hakaret davası açarlarsa Sayın Avukat.
      Hem kendinde suç işliyorsun Alaaddin kimse onu suçluyorsun alenen. Buna hakkın varmı senini bu suç değil mi?

      Sil
    4. Amaç bu işte. Ürkütmek.

      Beni savunmak için kime hakaret ettiniz? Hangi adsız yazım hangi adsız kişiye yönelik. Hangi adsız kişi sizi dava edecek?

      "-Efenim, ben adsız olarak şu siteye yazmıştım da orada adsız olan biri bana küfrettiydi, davacıyım efenim" :)

      "-Sayın davacı, biz sizin hangi adsız olduğunu nereden bileceğiz?"

      "-Efenim ip numaram var"

      "-Davaya ip numaran üzerinden bize maille, gereğini yapalım sayın davacı" :)

      "-Ama ben, şey, ip numaramı değiştirmiştim, bilmiyorum ki neydi o gün"

      "-Sayın davacı, o zaman sizin ip numaranızı alan kişi açsın davayı, hak ona intikal etmiş" :)

      Yani ne dava açacak kimse kişiliğinin zarar gördüğünü iddia edebilecek durumda, ne de kimliğini burada açık etmemiş kimseler dava konusu olacak...

      Ürkecek bir şey yok...

      Şero yandı yalnız.. :) O fena batırdı işi...

      Sil
    5. Adsız, 23 Ocak 2013 02:53

      İçiniz rahat etsin diye ilgili mesajınızı sildim.

      Sil
  52. Böyle bir soruşturma bende geçirdim davacıyken davalı duruma düştüm. Haksız tahrikte bulunmuşum. Para cezasıyla yırttım. Savcılık sadece küfür edene değil küfür oluşum sürecini inceler. Ya bu işten vazgeçilir ya da süreç silinerek sadece dine küfür eden ile şeroun yazışmaları bırakılır. Savcılık soruşturmasında sürecin birileri tarafından silindiği söylenir. Yoksa bizde başta Bolg sahibi olmak üzere yanarız demedi demeyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne süreci ne blogu filan silmeye niyetim yok.
      Vipcortist dava konusu olursa, 6 aydır neredeydi aklın diye sorar yargıç davacıya. Uyarıda bulundun mu da der. Üstelik gerçek kişinin ismi geçen mahlasla ilişkisini kanıtlaması da gerekir. Tabi marifetlerini de ortaya dökmek durumunda bu yüzden. Yani o istemese de marifetler bir bir ortaya çıkar. E, bizim de karşı dava hakkımız doğar o zaman. Hakettiğim tazminat epey bir yekün tutar, forum açarız biz de.. :) Aman, ırak olsun.. :)

      Sil
  53. Adsız23 Ocak 2013 02:34

    Hukukçu olan benim, bırakında bu ihtimalleri göz önünde bulundurmak benim vazifem olsun.

    Gereksiz ısrarınızın altında başka şeyler arayacağım. Düşüncelerinizde samimi iseniz hiç bir endişeniz olmasın.

    Ve son olarak bu küfürbazlar kadar cesaretiniz olsun. Bu hayatta onurdan, şeref ve haysiyetinizden daha değerli neye sahipsiniz ki.


    mr.yer623 Ocak 2013 02:38

    Alaattin kontrol edemiyorsa kapatsın o siteyi. İnsanların isimleri, adresleri verilerek hedef gösteriliyorlar, organize bir şekilde gelip hakaret ediyorlar. Bütün bunları bilmeme, görmeme lüksüne sahip değildir. İşte şimdi haberi oldu, bu küfürleri edenleri, bu grubu organize edenleri sitesinde barındıracak mı göreceğiz.

    Eleştiriye eleştiri ile karşılık verilir. Tehdit, hakaret, şantaj ve baskı kurarak cevap verirseniz sonuçlarına katlanırsınız.

    Gecenin bu vakti oldu, sinirimden uyuyamıyorum bunu bana yaşatmaya ne hakları vardı. Sizlere yaşatmaya ne hakları vardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu şero dine mi küfür etti?

      Sil
    2. Hımm, mail kutuma sürekli tehdit mesajı geliyor Şero nam Şerafettin Çelik'ten. Bir ay yatar çıkarmış.. :) Evet, ilginç olan bu. Bu kalitede (sözcük seçimi yanlış oldu ama meramımı anlatıyor) insanlar nasıl oluyor da adımı biliyor? Kim hangi bağlamda verdi bu insana ismimi, belki iletişim bilgilerimi? Yardım ve yataklıka girer, isteseler de paçayı kurtaramazlar...

      Evet, herkes takkeyi önüne koyup bir daha düşünsün, kimlerle yatıp kalkıyorlar!

      Sil
    3. Bu şero ipini değişirirse ne olacak o zaman

      Sil
    4. Log diye bir şey var. İnternet servis sağlayıcıları, hangi ip'nin hangi cihaza verildiğini ve dolayısıyla hangi abone tarafından kullanıldığının kaydını tutar. Uyanıklık ettiğini zannedip internet kafe gibi bir yerden girersem saptanamaz sanıyorsa yanılır. Onun da takibi kolay. Zaten adını vermiş, ben de bir şekilde teyidini yaptım.

      Sil
  54. Şu bizim sayfanın başlarında eskitlere söylediğimiz bazı menfi cümleleri siler misiniz sayın mr yer6 biz başımızın derdindeyiz sen yeni forum açmanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni forum şaka yahu, girer miyim bir daha öyle işlere..

      Sil
  55. Sayın mr.yer6 üstadım, bugünki heidi oklitus iklisinin saldırısı sırasında sizi korumak adına bu sayfada yazmış olduğumuz bazı kelimeler var sizde görüyorsunuz. Bizim için onları siliniz Lütfen.

    YanıtlaSil
  56. Adsız23 Ocak 2013 02:53
    Anana babana küfür eden Mryer6ya tehdit dine küfür eden bölümleri al dilekçene ekle ne yaparsan yap, ancak bizi bu işlere bulaştırma, sinirlen adamlara kuduz saldırgan köpek demişiz. Nolcak bize karşı hakaret davası açarlarsa Sayın Avukat.
    Hem kendinde suç işliyorsun Alaaddin kimse onu suçluyorsun alenen. Buna hakkın varmı senini bu suç değil mi?

    -----
    Kuduz Köpek denildiği için mi:

    1- EK forumun gizli odasında organize olmuşlar, 2- İsimler, adresler verilerek hedef gösterilmiş
    3- Liderleri azmettirmiş, köpekler saldırıya geçmiş
    4- Organize şekilde gelip küfürler hakaretler yağdırmışlar
    4- Küfür edilmesin diyen insanların mukaddeslerine saldırılmış
    5- Saldırıyı yönlendiren 10 dakikanız var sonra gidiyoruz diye emir ve talimatlar vermiş
    6- Hukuk yoluna başvuracağımızı beyan etmişiz, bu başvuruyu yapmamamız için yeniden tehdit edilmişiz
    7- İsimlerimiz, adreslerimiz deşifre edilmiş
    8- MrYer6 kavaklıderede saldırıya uğrama tehdidi almış
    9- Saldırı böyle sistemli, organize gerçekleşmiş ama münferit saymalıyız öylemi.

    Siz de o küfürleri yağdıranlardansınız anlaşıldı. Nafile çabanıza gerek yok, Alattine selam söyleyin sizi bir daha üzerimize salarsa, bizleri hedef gösterir, kutsallarımıza sövdürürse EK Forum hakkında da suç duyurusunda bulunacağım.

    Ahdım var bu işten vazgeçmeyeceğim. Ben bu yaşıma geldim ölmüş anama, babama sövdürmedim. Dinime küfr ettirmedim. Anlıyormusun beni arkadaşım.

    MrYer6 arkadaşım bunların kim oldukları ve niyetleri belli gereksiz yere bunların yorumlarını yayınlama artık.

    YanıtlaSil
  57. mr.yer623 Ocak 2013 03:15

    Sana tekrar söylüyorum, tehditler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulun, bu bir değil iki değil, sistemli şekilde adın, adresin verilerek yapılıyor. Bunların yanı sıra yöneltilen isnatlar; kişilik haklarına, şeref ve haysiyetine yönelik çok ciddi suçlardır. Adam adresini vererek tehdit ediyor, bu iş çoluk çocuk işi olmaktan çıktı. Gerekeni mutlaka yapmalısın. Bunlar laftan anlayacak durumda değiller. Hakkını ara. O mailleri mutlaka sakla çıktılarını ve dijital kopyalarını yedekle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerlendireceğim bu fikri. Sabah ola hayrola.. :)

      Sil
  58. şero neyi silerse, neyi değiştirirse değiştirsin bulunur. İP adresini İSS sini Modem MAC adresini, internet kafeden yazıyorsa kamera kayıtlarını... siz ne sanıyorsunuz fake hesap al, istediğini tehdit et, şeref ve haysiyeti ile oyna bu kadar kolaymı bu işler. mesaj sildirmekle uğraşmayın arkadaşlar, database denen bir şey var çoluk çocuk muhabettine döndürmeyin işi. mryer6 nın arkadaşları onun huyunu suyunu bilir, kimi nasıl savunacaklarını da bilirler. sizin niyetiniz belli, neden tutuştuğunuzda... o kadar adamsınız içinizde bir tane adam yokmuydu şero dur niye anasına sövdün diyemedinizmi. o kadar adamsınız içinizde bir tane müslüman yokmuydu dinimize küfür edilirken orda dur bakalım demediniz. sürü gibi emir verildi sürü gibi gelip anlamadan, dinlemeden sövdünüz. mryer6 nın blogunda imzasını taşıyan eleştiri sınırını aşmış tek bir hakaret bulabiliyorsanız buyrun size suç duyurusunda bulunun. yazıklar olsun nasıl bu hale gelebildiniz anlamak mümkün değil.

    YanıtlaSil